هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران
حشد الشعبی:

عقب نشینی کامل آمریکا از عراق نابودی کامل داعش را رقم می‌زند

عقب نشینی کامل آمریکا از عراق نابودی کامل داعش را رقم می‌زند یک مقام ارشد سازمان الحشد الشعبی عراق حضور نظامیان آمریکایی در عراق را موجب طولانی‌تر شدن عمر گروه‌های تروریستی در این کشور خواند و تاکید کرد با خروج آخرین نظامی آمریکایی بساط داعش نیز کاملا برچیده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علی الحسینی» یکی از مقامات ارشد سازمان الحشد الشعبی عراق تاکید کرد که عقب نشینی آمریکا از عراق دستاوردهای بسیار بزرگ برای عرصه امنیتی در عراق همراه خواهد داشت.

 

الحسینی در  گفت‌وگو با پایگاه خبری بغداد الیوم گفت: «عقب نشینی کامل آمریکا از عراق خواسته پارلمان عراق است که نماینده همه مردم عراق است به خصوص از زمانی که این نیروها مرتکب جرایم فجیعی علیه رهبران الحشد الشعبی، رزمندگان آنها و عموم ملت عراق شدند».

 

وی حضور نیروهای آمریکایی در عراق را موجب طولانی‌تر شدن عمر گروه‌های تروریستی خواند و گفت: «آمریکا بزرگ‌ترین حامی این گروه‌هاست از همین رو با خروج آخرین نظامی آمریکایی از عراق بقایای داعش هم تمام خواهند شد».

 

الحسینی گفت: «واشنگتن چه بسا پس از عقب نشینی از عراق به همان بازی متوسل شود که سال 2014 با تحریک هسته‌های داعش برای انجام حملاتی در گوشه و کنار بازی کرد  تا امنیت عمومی را مختل کنند، اما این نقشه‌ها با حضور نیروهای امنیتی و الحشد الشعبی دیگر فایده‌ای نخواهد داشت».

 

پارلمان عراق خروج نظامیان ائتلاف آمریکایی از عراق را خواستار شده است. ملت عراق هم به دنبال حمله دی ماه گذشته آمریکا به نزدیکی فرودگاه بغداد و ترور شهدای مقاومت سردار شهید قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و «ابومهدی المهندس» نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق با برپایی راهپیمایی بزرگ بر ضرورت خروج هر چه سریع‌تر نیروهای خارجی از کشورشان و بازگشت امنیت به عراق تاکید کردند.

 

نیروهای ائتلاف آمریکایی هم به دنبال حملات اخیر علیه برخی پایگاه‌هایشان در عراق طی دو سه هفته گذشته تاکنون از چهار پایگاه خود عقب نشینی کردند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار